dinsdag 27 juli 2010

wat een gemis!!

Hallo allemaal,

wat mis ik het bloggen en kaarten maken, ..
Ik heb ondertussen ook al mijn andere dozen met gerief eens open gehad, en wat kriebelt het om aan de slag te kunnen gaan!

Ondertussen begint alles hier een (tijdelijke) plek te krijgen, ik zeg tijdelijk, omdat we niet het budget hebben om alles in één keer te vernieuwen natuurlijk, we gaan steeds sparen en dan zo stap voor stap vernieuwen.

Maar ondertussen ga ik al proberen om terug tijd te vinden om jullie werkjes te komen bewonderen en een reactie achter te laten.

Groetjes,

14 opmerkingen:

patricia zei

hoi
alles heeft zijn tijd nodig
groetjes patricia

Kristel zei

Veel succes meid! Doe het maar kalm aan!

yvon zei

Gewoon lekker alles op je gemakkie doen dan komt alles vanzelf terecht. Veel succes en geluk in jullie nieuwe huisje.
Groetjes, Yvon

Riet zei

Alles op je gemak Jaimie,Keulen en Aken zijn ook niet op de zelfde dag gebouwd.
Heel veel sterkte en succes met alles.

Liefs Riet.

Arina zei

doe het lekker rustig aan, alles op zijn tijd toch.
gr arina

Pierelantijntjes zei

ja, wat een klus he, een verhuizing. Maar wel superleuk natuurlijk. Doe het kalm aan hoor. Denk aan jezelf. Veel succes verder,
Liefs van Ester

Hetty zei

Gewoon op je gemak doen hoor want je
moet ook goed aan jezelf denken

gr hetty

cristel zei

ja ach alles heeft zijn tijd nodig he en verhuizen kost toch wel wat geld.
grtjs

Bietje zei

Hoi Jaimie,
Fijn dat bij jullie ook alles weer een plek heeft gevonden. En verbouwen, dat moet je in stukjes doen. Dan kun je goed nadenken over hoe je alles wilt hebben en het in één keer goed doen. Bovendien heb je lang, lang voorpret, en dat is geweldig leuk.
Wij verbouwen ook voor en na een stukje van ons huis. Als we geld, tijd en het over het ontwerp eens zijn. Dit jaar was dus de bijkeuken aan de beurt. De gang, voortuin, terras, keuken achtertuin zijn de bijkeuken als voorgegaan. We dromen nog over de zolder, bijgebouw, vergroten woonkamer, en nog wat kleinere dingen. Je moet er voor zorgen dat je altijd wat te wensen over laat, want wat is nou een mens zonder een wens??

Ilse zei

Och Jamie, tegen wie zeg je het :) Wij hebben ook een huis gekocht, nu zo'n 10 jaar toch al. We hebben eerst de meest dringende zaken verbouwd voor we er introkken : keuken want die was mini mini , en dan overal gevloerd of laminaat gelegd.

Soms denk ik dat hier in huis een bom ontploft is, overal speelgoed, en dan de living die dan vol papier en knutselpapier ligt :p

Volgend jaar gaan we ook pas onze zolder verbouwen. We gaan er 2 slaapkamers maken en een mini badkamertje met een douche zodat we beneden eindelijk een plaats hebben om speel- en knutselmateriaal te zetten.

Dus, je ziet het hé, jullie zijn niet alleen hoor ,-)

nicolet zei

Je bent in ieder geval over en de rest komt allemaal vanzelf wel...iedere keer wat!!
Succes ermee Jaimy!
Groetjes Nicolet

miriam zei

Je zit in ieder geval in je nieuwe huisje en alles op zijn tijd
succes met alles

groetjes miriam

Gerda Hartman zei

Alles op zijn tijd hoor en met een eigen huis, ben je nooit klaar, zeggen we hier. Je zult wel blij zijn dat je over bent.

Cheryl zei

It sounds like your move when well! Congrats on your new home. My husband and I are always working on our home too. It seems like something always needs to be fixed up. I think that is part of the fun. Take care.