woensdag 4 augustus 2010

Een jarige vandaag en onze tuin

Hallo allemaal,

vandaag is ons dochter 6 jaar geworden, wat gaat het snel ség, ze word zo een grote meid!
Vrijdag word er hier een feestje gegeven voor haar, want tja vandaag is werkendag voor velen hé.

Dan onze tuin, wij willen geen beplanting in de tuin , wel graag (later,hihi) gras weg en mooie steen, lelijke muur in kalei schilderen en dan bloempotten en hangmanden,.. maar zo geen tuin gelijk nu hoor, dat is veel te veel vuil en wij hebben zo geen groene vingers vrees ik.
En ook door de beplanting weg te halen, winnen wij gewoon vanachter zeker 2m meer tuin en vanvoor nog een ferme driehoek,
de coniferen moeten er ook nog uit, maar mijn vriendin komt eerst even kijken of ze die niet kunnen verplanten naar hun tuin misschien, één zal al niet lukken, die is ros geworden. Voor alle zekerheid eerst het grondplan gaan aanvragen aan de gemeente en de bomen staan op onze grond,dus uithalen is geen probleem, gelukkig.

Zo zag de tuin eruit bij het betrekken van de woning,De rest van de foto's die nu volgen is niet voor gevoelige groenliefhebbers, hihi,
Zo zag de tuin er vanachter uit als wij de takkenschaar erin hadden gezet,En vanvoor de driehoek,En dit was gisteren na een paar uur takken verknippen,vandaag hebben we de takkenafval vanvoor al weggewerkt in zakken en takken gebundeld,en overige drie grote struiken, maar even vanachter gelegd, want ik zou graag vrijdag de tafel buiten kunnen zetten,
we hebben wel een (lelijk) terras nu hoor, maar daar kan de tafel nu even niet staan, want daar zitten nu even deze bewoners op ;hihi.

Dit zijn ons 4 konijnen, ze hebben nu wel plastiek boven hun ren hangen hoor tegen de regen, maar ze moeten nog een mooie plaats krijgen in de tuin en een nieuw buitenhok, het andere was echt rot en is niet mee verhuisd dus hé.Zo dat was het even, daar zijn wij hier thuis dus nu even mee bezig geweest, mijn man niet, die is zijn gedeelte van de kelder aan het schilderen, zodat hij zijn rekken met gereedschap enz kan zetten.

Ik ben gisteren nog aan een kaart begonnen , het papier heb ik al, de stempel is ook al ingekleurd, enkel nog even een sketch bedenken en dan kan ik ze afwerken, misschien straks nog, wie weet,hihi.

Groetjes,

16 opmerkingen:

M@rtine zei

Gefeliciteerd en wat een mooi nieuw plekje hebben jullie betrokken! Gezellig druk maar zo leuk, geniet ervan.

Liefs Martine

cristel zei

nou zo heel erg veel groen vind ik ook niet mooi lijkt me ook mooier zoals jij het zegt en de tuin is ook niet zo breed maar dat komt allemaal nog wel he en nog gefeliciteerd met je dochter he

Jolanda Cuper zei

Gefeliciteerd met je dochter!
Je hebt de tuin mooi opgruimd en inmiddels al kaarten gemaakt!
Super hoor!
Groetjes Jolanda.

Anneke zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter!
Ze worden snel groot :)
Je tuintje ziet er al stukken beter uit vind ik ;) heb je al goed gedaan!!
En wat een schattige konijntjes :)
Ik heb er ook eentje, maar die was in het begin ook zo klein, gekocht als dwergkonijntje dus, maar nu? Is het gewoon een reus geworden :) volgens mij hebben ze zich vergist in de winkel haha...
Groetjes Anneke

yvon zei

Van harte gefeliciteerd met je dochter, wat gaat dat hard hé.
Je tuin begint nu echt ergens op te lijken, ben heel benieuwd naar het eind resultaat.
Groetjes, Yvon

Hetty zei

Van harte gefeliciteerd mey de verjardag van
je dochter, geniet er lekker van want ze zijn zo groot. en veel succes met je tuin

gr hetty

hennie zei

Gefeliciteerd met je dochter, mag ze nu naar groep 3? Maak er een feestdag van. Je tuin komt wel goed hoor, alles op zijn tijd.
Groetjes hennie.

Bietje zei

Proficiat met je dochter.
En die tuin, nou dat wordt nog wel een paradijsje. Het geheim is snoeien en bijhouden. Als je struiken verwaarloosd wordt het een oerwoud. Jullie hebben in elk geval een plekje om lekker buiten te zitten. Ook leuk voor de kinderen.

Kristel zei

Nog gefeliciteerd met je dochter, Jaimie! De tuin ziet er opgeruimd uit!

Cheryl zei

Happy Birthday to your daughter!

Thank you for sharing your pictures. I don't have a green thumb either.

Pierelantijntjes zei

Nog van harte gefeliciteerd met jullie dochter hoor. De tijd gaat zeker snel. Dat wordt vast een mooie tuin. Wat een werk komt er altijd bij verhuizen kijken he? Ik kan begrijpen dat je af en toe echt zin hebt om even te knutselen. Gewoon doen als je even een momentje hebt hoor. Dat houd je creatief en geeft afleiding.
Veel succes verder,
Groetjes van Ester

Debbie zei

Nog van harte gefeliciteerd! Heel erg dank voor je leuke reacties op mn blog!...wist je trouwens dat ik ook een blogcandy heb lopen tot morgen nog? Dus als je nog mee wilt doen, moet je maar even het berichtje lezen;-)
xxDebbie

marika zei

wens illyana nog een fijne verjaardag van me.Ben d schaapke door al die toestanden hier gewoon vergeten.

Denk dat die tuin wel heel mooi zal zijn als hij af is,en de konijnenren komt er ook wel.Ge kunt niet alles op 1 dag doen he

dikke knuffel,Marika

miriam zei

Nog gefeliciteerd met je dochter en een heel fijn feestje vandaag

groetjes miriam

Gerda Hartman zei

Ai, ik ben wel laat, maar nog van harte met je grote dochter! En meid je hebt nog heel wat te doen in je tuintje, maar dat gaat vast goed komen.

Marijke zei

al 6! wat worden ze snel groot :) hier nog heel eventjes en dan ook een zesjarige in huis :)
komt helemaal goed met jullie tuintje!