zaterdag 5 maart 2011

Een vraagje

Hallo allemaal,

Wie van jullie heeft er een ijsmachine in huis ??

Is het een aanwinst of miskoop ??

Ik sta op het punt om naar te winkel te gaan en mij er ééntje van Phillips aan te kopen :-)

Dus tips zjn welkom hoor

ps, ( even over het vorige berichtje, ik was vergeten te zeggen dat ons dochter pijnstillers heeft voorgeschreven gekregen, dus indien het weer een aanval is, mogen wij deze geven, enkel ik ben niet voor zo pillen, dus ieder moeder geeft natuurlijk liever géén hé, maar indien niet anders kan, is het zo natuurlijk hé!)

Nogmaals bedankt voor jullie steun hé meiden!!

Groetjes,

10 opmerkingen:

patricia zei

hoi jamie
ik heb ook een ijsmachine zowel een van philips en een van kenwood in mijn keukenrobot en ik moet eerlijk bekenen dat ik het weinig gebruik is een gedoe met die ijsschijven
maar in de zomer haal ik toch een 5 a 6 keer boven
groetjes patricia

Marjolijn zei

Zo graag als jij in de keuken knutselt lijkt het me een aanwinst want het ijs is er wel erg lekker van.
En je weet precies wat je er in doet.
Wij hebben er geen want zelfs onze broodbakmachine staat veel werkeloos toe te kijken :-)

Groetjes Marjolijn

Linda zei

Hoi hoi, ik heb er geen dus ik weet het niet, raar eigenlijk want we eten heeeeeeeel veel ijs hier, ik ben denk ik ijs verslaafd LOL en mijn kindjes ook hihi.
gr linda

Marianne zei

Ik heb er eentje van phillips, de duo delice, of zoiets, ik gebruik hem niet zoveel maar ben er wel content van. Ik zou je wel aanraden om eventueel een extra ijsschijf aan te schaffen als je van plan bent om elke dag vers ijs te draaien want de schijven moeten 24 uren invriezen voor gebruik.

Ageeth Holster zei

Hoi Jaimie, ik heb ook een ijsmachine maar die staat al jaren werkeloos is de kast! Ik heb denk ik 1x ijs gemaakt.
Groetjes en fijn dat er toch medicijnen zijn ik zou niet weten wat ik zonder moest!
Ageeth x

Karin zei

Hello Jaimie,
Ik maak regelmatig ijsjes. Vooral in de zomer. Vanaf dat de aardbeien er zijn, draait mijn machien elke dag.
Ik zie dat Marianne zoals ik de Philips Delizia Duo heeft. Ook kan ik je slechts aanraden om een extra ijsschijf te nemen. Zo kan je twee maal ijs maken na elkaar of twee verschillende smaken.
Mijn allereerste topic (13 juli 2010) hier op mijn blog was er eentje over Aardbeienijs. Neem maar eens een kijkje en het water loopt uit je mond. (ha, ha).
En zo vers gedraaid... mmmmmmm
Groetjes,
Karin

Karin zei

Oh, nog vergeten: op 19 augustus 2010 stond er Straciatella ijs op het menu.
Daaaag,
Karin

Pauline zei

Ik heb een klein ijsmachientje, best leuk en lekker, maar een hoop werk!
Wel handig met allergieën natuurlijk, zo mogen die van mij zeer weinig melk en dan is sorbet-ijs om zelf te maken wel leuk en handig.
Maar verder staat het toch vaak ongebruikt.Want het element moet dan permanent ingevroren zijn en dat neemt dus plek in de vriezer in.

Pierelantijntjes zei

Als je graag in de keuken bezig bent is het best leuk om er een te hebben hoor. Ik heb er wel eens een geleend van een vriendin en vond het erg leuk. Helaas heb ik geen grote vriezer dus heb er geen aangeschaft.
Liefs ESter

Irene zei

Nou Jaimie zo te lezen zijn er volop dames met een ijsmachine en jij schijnt een keukenprinses te zijn dus.......?? Ik heb zo'n apparaat niet en vind dat er volop verrrrrukkkelijk ijs in de winkel ligt dus kan je niet adviseren. Als je meiske vergaat van de pijn..af en toe een pilletje kan vast geen kwaad en je zit met haar in de medische molen dus hopelijk is het maar tijdelijk??
Liefs,

Irene