zondag 6 maart 2011

Konijnenren anders gezet !

Hallo allemaal,

Hier ben ik terug, snel hé :-)

Mijn man en ik zijn terjuist even door de tuin gevlogen en dit is het resultaat, ok..ok...het is nog steeds tijdelijk, maar al toch al weer een stapje beter dan waar ze daarvoor stonden !

Dit is het achterste gedeelte van ons tuintje,Ons Angelina'ke moest dat toch wel eens even mee komen bezien hoor, want die konijnen zitten daar zo ineens in de zon ??En zo is het tijdelijk met het gerief dat we hadden,Ze hebben hun loop, hebben hun speelgoed, ze kunnen graven, ..dus gewoon gelukkig zijn :-)

Groetjes,

8 opmerkingen:

cheneson zei

dat zullen heel gelukkige konijnen zijn :)

patricia zei

hoi jamie
wat zitten ze lekker ruim nu
en nog in de zon
groetjes patriica

Michelle zei

Lekker veel ruimte, een waar konijnen paradijs!

Patricia Garcia zei

Looks great, your cats will love this!

Hugs,
Patricia

Annemarie en Merit zei

Wat een heerlijk konijnenparadijsje!!!
Onze Snoef zit nog steeds binnen in de kamer 's avonds mag ze er altijd uit,ze kan bijna klok kijken, rond een uur of 7 gaat ze telkens voor het deurtje staan en knabbeklen op de kooi, zodat wij niet vergeten dat ze er rond die tijd uit mag. Schattig we zijn net met de antibiotica gestopt nu maar hopen dat alles goed blijft gaan.

gr annemarie en merit

Anneke zei

Wat leuk voor je konijntjes :) Ik laat het mijne er ook vorige zomer altijd uit zijn hokje voor te hollen, maar daarna brak ze altijd uit 's nachts en zat ze bij de buren via een hele lange tunnel die ze met haar nachtwerk had gemaakt! Sinds dien zit ze altijd in haar hokje, want ze graaft altijd heel snel een hele tunnel :) Doen de jouwe dat ook?
Groetjes Anneke

Christa's blog zei

Wat een luxeleventje voor die konijntjes. Daar zullen er veel jaloers op zijn, gewoon de vrije loop.
Grtjes
Christa

Gerda Hartman zei

Ik moest hier even bijlezen. De konijntjes huppelen nu vast van blijdschap door hun weitje (lol). De poes is weer om op te wreten in dat bedje.