donderdag 7 juli 2011

Geen behang plakken, maar aftrekken nu :-))

Hallo allemaal,

Onze planning vandaag liep even iets anders , want mijn mama is ziekjes vandaag en ik heb haar gedwongen tot rust :-)

Die rust telt natuurlijk niet voor mezelf, haha, dus ipv behang plakken op het tweede verdiep, ben ik op het eerste verdiep het behang in ons dochter haar kamer daar al gaan aftrekken, ons dochter wilde graag terwijl helpen met mama.


we gaan het in stukken doen, want ze slapen er nog en al hun speelgoed enz staat er ook nog in,dus we gaan eerst de grote stukken eraf trekken en pas als alle muren grotendeels vrij zijn van het meeste behang, gaan we met een sopje de restjes eraf prutsen. we hebben tijd hé, het moet niet snel gaan; We hebben nu al één muur gedaan, alles in de grote afvalzak gegooid en dan alles terug geplaatst, zodat ze er nog steeds kunnen spelen.

Oh ja en ook heb ik Charlotte eens in het echt gezien :-) Ik had haar nog snel gemaild, dat ze de buxus mocht komen halen hoor en zo is zij terstraks een deel van de buxus komen adopteren, ik hoop dat de uitgestoken buxus nog gaat goed komen, en ook ik was er blijkbaar 5 vergeten uit te schuppen, dus dat heb ik pas gedaan als Charlotte hier was, dan heeft ze toch al zeker 5 met verse voetjes mee hé :-)

En ook heb ik gisteren gebeld naar de containerparkverantwoordelijke, dat ik dat geld terug eis, dat zun hebben aangerekend voor dat nat gerief vorige week !
Zo hebben we vandaag nog wel wat boze telefoongesprekken moeten doen, bah , je moet toch steeds zelf overal achteraan zitten hé, zo hatelijk en frustrerend soms hé !

Ik had zo graag vandaag de foto's laten zien van ons hobbyruimte, maar dat één detail krijg ik niet in orde , dus morgen anders proberen en dan kan ik het hopelijk tonen.

Ben nu net klaar met al een kleine hoop van de grote(!) hoop strijk.
Dus ik vind dat ik nu een goed voetbadje mag nemen :-)

Groetjes,


15 opmerkingen:

jolanda zei

Mensenlief, wat zijn jullie druk zeg!! Ik word al bijna moe wanneer ik naar al die foto's kijk hahahaha.
Eigenlijk wilde ik vragen of het nog een beetje lukt met je quiltje, maar ik denk dat je daar helemaal geen tijd voor hebt hé?
Zo te zien laat het behang in ieder geval redelijk makkelijk los... dat scheelt dan tenminste weer, want als die kleine stukjes eraf peuteren is niet echt leuk werk pffff.
Succes met het klussen!
groetjes, jolanda

Sarah zei

inderdaad dat is eigenlijk niet eerlijk dat jullie moeten betalen voor nat gerief te brengen die daar vast nooit gekomen was als jullie dit niet tegengekomen waren.

Veel beterschap aan je moeder ;)

mvg sarah

scraplouise zei

Sterkte voor je moeder, succes verder met het verwijderen van het behang.

gr.Louise

Lia zei

Nou jullie zijn wel druk bezig zeg, beterschap voor je mama he?

groetjes Lia

Margo zei

Hoi Jaimie,
he he ik ben helemaal bijgelezen van al jullie avonturen, amai da kan wel tellen, je hebt er moed op zeg !
Ik moet zeggen dat wij er waarschijnlijk ook terug invliegen thuis, eerst goed opruimen en veel weggooien :)
Veel succes !
Liefs
Margo

Scrapfanaat Peter zei

Wat een hoop werk hebben jullie te verzetten, maar zo te zien gaat het best lukken. Sterkte met je moeder en denk ook aan je zelf. Verbouwen geeft een hoop werk en daarom heb je dan haast geen tijd meer voor je zelf.

Groetjes Scrapfanaat Peter

Charlotte zei

Hoi Jaimie,
Daar ik gisterenavond nog bij mijnouders langs geweest ben, heb ik de helft van de plantjes nog maar geplant, vanavond de rest, ik laat je zeker het resultaat zien :) Mn vriend was ook erg blij met de adoptie, was verrassing voor hem.
Nog eens erg bedankt!
Groetjes,
Charlotte

M@rjan zei

Je hebt het druk, fijn dat je dochter je zo lief wil helpen! Inderdaad niet te veel hooi op je vork nemen, het komt allemaal wel af. Succes voor jullie en beterschap voor je moeder.

Groetjes, Marjan

Anneke zei

Leuk dat je dochtertje meehelpt he ;) Altijd leuker me 2!! en beterschap voor je mama
Groetjes Anneke

marika zei

amai zeg,komt er ooit een einde aan al dat werk?Jullie blijven precies maar bezig.En dan ook nog tijd om tussendoor creatief te zijn,ongelooflijk zeg!

groetjes,marika

Tinie zei

Ik weet wat het is en wens jullie veel sterkte:)!!

Groetjes Tinie

Riet zei

Veel succes met het knutselen Jaimie.

Liefs Riet.

Christine zei

Jij bent net een echte verslaggeefster! Jullie hebben nog veel werk voor de boeg maar alles komt wel goed zo te zien. Geniet van je voetbadje!
Liefs
Christine

Tania zei

Hey Jamie,
Ik ben een weekje niet op je blog geweest omdat we lekker op vakantie zijn in Zuid Frankrijk. Maar amaai, wat is dat allemaal! Zo veel werk. Ik bewonder jullie moed en doorzettingsvermogen. Echt schandalig van dat containerpark.
Ik hoop dat je snel weer wat hobbie-tijd hebt.
Groetjes,
Tania

Gerda Hartman zei

Wat een werk verzetten jullie (en moet er nog verzet worden). Petje af voor jullie doorzettingsvermogen. Hoop dat je mama weer is opgeknapt.