zondag 29 januari 2012

Bakken restjes papier

Hallo allemaal,

Dit zijn mijn bakken met restjes papier. Ben ik nu de enige, met zoveel restpapier ?:-)


Ik ga het echt eens moeten op gebruiken, want er zitten eigenlijk soms nog grote stukken bij.

Groetjes,

14 opmerkingen:

scraplouise zei

Schaam je maar niet hoor, die stapel van mij is niet te overzien, kreeg laatst een goede tip maak er bloemetjes van, en die ga ik maar eens uitvoeren denk ik want anders kom ik er nooit doorheen

Fijne zondag,

LOuise

Evy zei

Nee, je bent lang niet de enige!
Wel een geod idee om ze in transparante doosjes te doen! Hier zitten ze op kleur gesorteerd in L-mapjes...
Nu ze nog opwerken!

Fijne zondag,
Evy

Linda zei

Hahahaha zo weinig maar.........het is bij mij veeeeel erger hoor, maarja zonde om weg te doen hè want je zal het maar nodig hebben eens.
gr linda

Debby zei

Onee absoluut niet de enige. Ik heb een heel rolwagentje vol. allemaal wel op kleur gesorteerd, en als ik kaarten maak en soms een klein stukje nodig heb spit ik even in die la. En soms maak ik er inderdaad een bloementje of een takje van of ik mat mijn tekst stempel op een gekleurd achtergrondje.

wie wat bewaard die heeft wat. en het papier is niet goedkoop dus we gebruiken er zoveel van als mogelijk is

fijne zondag nog
groetjes Debby

Irene zei

Komt me heeeel bekend voor, hihihi!!!

Fijne zondag, Irene

Kitty zei

Je ben zeker niet de enige en ook ik maak er allang bloemetjes mee,maar er komt meer papier bij dan dat ik bloemen maak.
Goed idee in zulke bakken bij mij liggen ze in een schuif maar dan worden ze ook wel eens vergeten.
Fijne Zondag.

Groetjes Kitty

marika zei

ook hier heel veel restpapier.Maar net zoals bij alle andere dames wordt het ook hier gebruikt voor stansjes enzo.Ik duik eigenlijk voor elke kaart of lo wel in mijn restjesbak(ken)

groetjes,marika

Lia zei

Dacht je nu echt dat je de enige was? Nou ech nie hoor.............

groetjes Lia

Anneke zei

Helmaal niet de enige!! Hihi.. ik gebruik telkens voor bloemetjes ofzo en als het toch nog een beetje groter is laat ik het bij het paperpad blokje of bij de papiercollecti zitten komt altijd wel eens ergens van pas op een kaartje :-)
groetjes anneke

jans zei

je ben niet de enige hoor heb een grote zwarte opbergdoos van de Hema (ongeveer 6 schoenendozen passen er in)vol met restjes papier en als ik dan een kleur nodig heb zit hij er nog niet bij dus komt er nog meer rest papier bij maar weg doen is ook zonde hi hi je weet nooit of je het toch niet nodig heb een keer ooit grt jans

Michelle zei

Op het moment maak ik bijna geen kaarten meer, dus heb ook niet veel restjes. Grote stukken bewaar ik wel altijd, de kleine stukjes niet.

Liefs Michelle

corry'kaart zei

hoi jaimy
vind het grappig om te lezen en te zien dat iedereen met de restpapier blijft zitten, en zelf ben ik kordaat want als ik er geen bloemetjes of blaadjes van kan ponsen dan direct in de vuilnisbak:-))
groetjes van corry

Margo zei

Ik heb ook stapels restjes, maar ik probeer om ze een beetje op te werken nu, nu mezelf nog leren bedwingen om geen nieuw papier te kopen of aan te snijden, lukt niet altijd even best :)
Liefs
Margo

Grietje Jansen zei

Net als blijkbaar iedereen heb ik ook bakken met restjes.
Gebruik ze ook voor bloemetjes of andere createbles en heb een bak vol aan de oppaskinderen gegeven om mee te knutselen.