woensdag 18 januari 2012

Gefeliciteerd, het is jouw verjaardag

Hallo allemaal,

Ik heb vanacht om 4:00 u mijn blogronde proberen te doen bij jullie, ach ja wat moet een mens anders 's nachts doen......wat zeg je...slapen ?! Is 't écht ? .....vertel dat maar eens aan ons dochter, want dat is nieuw voor haar hoor :-))

Dit is mijn derde en laatste creatie van in het weekend nog.

Geen idee van waar dat papier komt, of jawel want ik heb die grote blok liggen, ben enkel te lui om mijn kont van mijn stoel te nemen en te gaan kijken beneden, iets met drie letters dacht ik :-)
De stempel is van morehead (zeg ik dat juist?), en is ingekleurd met de derwentpotloden, maar of het me gelukt is, vrees ervoor hier, ik miszie iets aan die kaart, misschien te blauw :-)
nog wat rode chalk rond de randjes gedaan en dan wat rode bloemen en voor de verandering, blauwe :-) roosjes erop gedaan.

Voila dit is het geworden , blauw hé ;-)


Ons lesrooster van de klas is gewijzigd, ons kinderen krijgen vanaf vandaag apart les, na samen twee maand les te hebben gekregen, weet ik nu waar ik bij wie moet opletten en ik wil meer met elk apart kunnen gaan werken rond hun zwakte, dat wil zeggen meer uren voor mij, maar hopelijk werkt het zo ook, we zullen zien na een tijd zien hé. Voor sommige lessen moeten ze nog wel samen werken hoor, tenslotte het samen leren werken aan iets, is ook belangrijk hé !

En ik ben de hobbykelder aan het opkuisen, want door de verbouwingen komen daar toch steeds spullen te staan, die er niet thuis horen en ggrrr, vuil weet de weg naar daar ook, dus ik ging gisteren gewapend met spons en sop de kelder binnen, één kant staat al terug proper te blinken, nu de rest nog af krijgen en dan kan ik daar terug gaan zitten, en den eerste die ook maar denkt daar eens terug iets overhoop te komen zetten hé....die mag hopen dat ik er niet net ben dan :-))

groetjes,

23 opmerkingen:

Anneke zei

Hoi Jaimie, wat een prachtig kaartje! ik mis er niets aan hoor :) Heel mooi gekleurd ook! Hier is de grote kuis ook al voorbije gegaan, had eens zin om alles op te ruimen en zo dus hebben we dat maar gedaan he :) Eenmaal ik daar eens zin in heb, mogen we die gelegenheid niet laten schieten he :) haha..
Groetjes Anneke

Marjolijn zei

Ik vind dat je weer leuke dingen hebt gemaakt hoor!

Groetjes Marjolijn

nicolet zei

Mooi kaartje is het hoor Jaimy!
Groetjes Nicolet

Mascha zei

Wat een leuk kaartje. Succes met je lessen.
Groetjes Mascha

Amarins zei

Wat een leuk kaartje!
Groetjes, Amarins

Marianne zei

een mooie kaart Jaimie, ook je vorige creaties zijn heel geslaagd

Sonja zei

Niets mis met je kaartje hoor ;) Man, man, man wat bewonder ik je. Je lijkt net een duizendpoot ! Knutselen, les geven, huishouden doen, etc... Waar haal je de tijd ook ?

Nog een fijne dag,
Sonja

Lori zei

Really adorable! Love it!

scraplouise zei

Oooh dat komt mij bekend voor zit ook regelmatig 's nachts op, maar wat een prachtige kaart heb je gemaakt en dat doosje hieronder is ook zo leuk.

Goede nacht,

LOuise

Saskia zei

Ik vind het juist erg mooi dat blauw.
Groetjes Saskia

miriam zei

Hele mooie kaart
gr miriam

Michelle zei

S'nachts kan je zomaar de beste ideeën krijgen ;) Leuk kaartje is het weer geworden, je hebt de smaak te pakken zeg! Oei, zwaar of niet die aparte lessen. Ook wel erg leuk natuurlijk maar lijkt me ook wel erg pittig!

corry'kaart zei

hoi jaimy
weet niet wat jij mist in je kaart maar ik zie het niet,vind het echt een lieffie!
groetjes van corry

Riet zei

Wat is dit een prachtig kaartje Jaimie.

Liefs Riet.

Margo zei

Superleuk kaartje hoor Jaimie en je hebt gelijk hoor, verdedig je eigen plekje maar fel !
Liefs
Margo

martina's kaartjes zei

deze is leuk ! mooie kaart, probeer vannacht toch je nodige nachtrust te hebben, want een niet uitgeslapen juf, daar houden de kinderen niet zo van =)
succes,
grtjs, martina
x

Christina zei

Een prachtig kaartje weer Jaimie!
Groeten Kristel

Christine zei

Leuk kaartje Jaimy! Je bent weer druk bezig hé meisje!!
Liefs
Christine

Cards by Jol zei

je gaat lekker Jaimie, schattig kaartje heb je gemaakt.

groetjes jolande

Marijke zei

Je bent echt met zoveel dingen tegelijk bezig, kan me ook wel voorstellen dat je niet kan slapen ook al houd je dochter je dan ook uit je slaap. Echt een duizendpoot, als je jezelf maar een beetje in acht neemt he? Je kaart is mooi genoeg zo hoor. Groetjes Marijke.

Elisa zei

Een mooi kaartje is het geworden, en zeker niet te blauw hoor. Prachtig

Gerda Hartman zei

Wat een enig kaartje. Succes met de rest van de sopperij!

regina zei

een prachtig kaartje!!

met barry gaat het redelijk,ze hebben een foto gemaakt daar konden ze niks vinden dus waarschijnlijk moeten we een scan laten maken!

succes met je hobbykelder!

gr regina