maandag 6 februari 2012

Hoe gaat het hier nu ?

Hallo allemaal,

Jullie moeten wel denken, Jaimie post veel, dus het zal daar wel ok gaan, maar helaas ik kan zeggen, dat het niet zo is, wij sukkelen allemaal met ons gezondheid en het zal iets zijn van weken voor we terug ok zijn. Wij zitten op het moment met een (opstoot) van een virus (CMV) in ons bloed, (en ikzelf ook nog eens met zo een laag ijzergehalte dat ze het in het labo zelfs niet meer konden meten, hihi). Maar tegen het virus bestaan geen medicijnen, gewoon uitrusten. Dus iedereen is hier nog twee weken extra op rust gezet. De jongste houden we in het oog hoor ! Als het binnen een drie weken niet ok is, moeten we ons bloed terug laten trekken.

Door dat bloedonderzoek zijn er ook nog andere belangrijke zaken aan het licht gekomen voor mijn ventje en dat is dan ook weer fijn, beter vroeg beginnen behandelen dan tegenover dat het te laat is !! Maar wel eng te horen als je zo jong bent als mijn man.

Dus jullie horen het , wij moeten rusten en dat gaan we lekker creatief doen, dus jullie mogen nog veel creaties verwachten, ik ga het er eens goed van nemen hoor !!

Hier nog even een foto van de kindjes in de sneeuw, was voor onze zoon wel vermoeiend, maar leuk. En ons dochter heeft er nu een goede kopvalling aan overgehouden.


Groetjes,

4 opmerkingen:

Pauline zei

Sterkte met alles!
Zoek maar goed afleiding en rust maar flink met zijn allen.

Cards by Jol zei

sterkte voor jullie allemaal, goed uitrusten.

groetjes jolande

Linda zei

Heel veel sterkte en rust goed uit allemaal hè
gr linda

Margo zei

Veel beterschap allemaal !
Liefs
Margo