zondag 13 mei 2012

Berichtje van hier

Hallo allemaal, 

het is al weer even geleden zag ik dat ik op de blog geweest ben, dat komt omdat ik gewoon de tijd niet vind. Wij zijn met ons dochter van dokter naar dokter aan het lopen, ze heeft onverklaarbare pijnen, in heel haar lichaam (maar niet 's nachts, want de dokter dacht eerst dat het groeipijnen waren), ze hebben een bloedonderzoek en een hartonderzoek gedaan, maar dat laatste bleek gelukkig in orde te zijn! 

Het bloedonderzoek heb ik eigenlijk geen idee van, buiten het feit dat ze kleirkoorst heeft doorgemaakt, maar de dokter zei , dat haar pijnen daar niks mee te maken hebben. Haar pijnen wisselen , zijn niet altijd even hard, maar het kan ook met momenten zo erg zijn, dat ze ervan weent en die hevige pijnen kunnen na 5 min ook gewoon terug weg zijn! De dokters weten niet wat het is, dus hun oordeel, het is psycho.... dus met ander woorden, het zit tussen haar oren of wat?? Ja dat is gemakkelijk, het gaat hun petje te boven, maar zoeken naar de oorzaak is dan teveel werk zekers, ze kennen het niet, dus het is er niet volgens hun.  

Als je als moeder je kind ziet lijden, je ziet op het moment dat ze pijn heeft dat ze dan ook geen kracht op die plaats heeft, maar ja ...zit tussen haar oren hé, grrr. Ze kennen mijn dochter niet goed, dat is geen flauwe hoor!! 

Onze volgende eigen stap is haar te laten behandelen door een bindweefseltherapeute, en hopen dat zij kan voelen waar er iets vast zit of ... en het is een goede hoor! Want we kennen haar :-)

En als dat niks uitwijst, is de dokter zijn volgende goede (niet dus!) raad, kom maar eens terug, dan bespreken we het nog eens of we zullen ze een week in observatie nemen, maar we gaan geen testen doen, en ik kom dan wel eens kijken ....sorry weet je hoe dat voor ons klinkt, gewoon duur en voor ons dochter saai, want ze wil niet gewoon maar daar gaan zitten, ze weet nog goed hoe dat was van vorig jaar hoor. 

Ondertussen ligt ook mijn schoonvader voor de tweede keer in een maand tijd weer in het ziekenhuis.

Mijn auto rijden gaat goed, ik heb op 2 maand al 2000 km erop zitten,(mijn mama haar auto'ke is sebiet dus écht gewoon opgereden hé, staan al 167 000 km op nu). ik zit overal waar ik kan en mag. Zo ben ik onlangs naar Elke gereden. Ik denk dat de auto nu mijn vlucht en ontspanning is :-)) Haha, en ik heb gisteren mijn eerste alcoholcontrole gehad, dus dat kennen we ook weer eens hé :-) Ik zou toch eens moeten durven mijn examen te gaan afleggen, maar ik vind altijd nog wel iets niet ok of dat dat beter kan, maar dat zal mijn te streng oog voor mezelf zijn :-), want geloof mij ik kom stoten tegen op de baan, dat ik dikwijls zeg, "én die persoon heeft dat papier wél op zak ??, hoe kan dat, met dat rijgedrag!" 

Ondertussen geven we op het moment enkel thuis op papier taal en rekenen aan de kinderen. Dat is toch het belangrijkste en de rest leren ze wel als je buiten bent met ze. Ze hebben ook hun activiteiten nog,  Ook zijn wij verder aan het doen met de verbouwing, zo hebben we net gedeeltelijk onze oprit al wat verder in orde gemaakt, 1000 kg kiezeltjes en dan nog ligt er niet voldoende op, maar het weer mag wel eens gaan draaien hé ség. Daarom zijn we nu maar binnen bezig, aan den oudste zijn kamer.

Mijn kaarten voor Post voor Kanjers liggen ook klaar, daar zou ik ook eens dringend moeten aan beginnen. Ik heb er nog maar één klaar en ik moet er nog vier maken. Ook hoop ik de kleine creatie, die vorig jaar al af had gemoeten, dit jaar af te krijgen, maar een beetje meer warmte en zon zouden helpen, kan je eens in de tuin zitten hé, nu ppff ziet er niet uit daar! Maar dat is voor na de kamer binnen.

Ook maak ik nog wel eens een lekker dessertje, zo had ik in de week het wafelijzer nog eens boven gehaald en lekkere warme minuutwafels gebakken, hhmmm.Tot wat later, 

Groetjes, 


12 opmerkingen:

Cards by Jol zei

wat een verhaal, ik wens jullie veel sterkte met je dochter en schoonvader.

groetjes jolande

cristel zei

nou nou das allemaal nog wat wens je veel sterkte met je dochter en schoonvader
grtjs

Charlotte zei

Wauw Jaimie, wat een drukte allemaal: lesgeven, verbouwen, auto leren rijden, oprit aanleggen, zieke schoonvader en zieke dochter.
Ik hoop dat ze beide snel beter zijn en dat er voor je dochter snel een oplossing gevonden word. Niet weten wat je hebt is heel erg! Ik heb het ook meegemaakt (ziekte van Crohn) maar eens ze het weten kunnen ze je vast helpen dus ik hoop van harte dat jullie snel in deze fase belanden!

Veel sterkte en moed!
Charlotte

Ps: Op twee na zijn alle buxussen opnieuw geschoten en ze groeien als gek! Na de reorganisaties van vorig jaar staat nu voor de eerste keer alles op zijn plek in bloei, leuk!

Liv zei

Ik kan aannemen dat je weinig blogtijd hebt, als ik zo lees wat jullie allemaal te doen staat! Hopelijk komt het met de dochter en de schoonvader allemaal in orde!!!
Groetjes
Liv

Tania zei

Wat een drukte! En ondertussen ook nog eens wafeltjes bakken. Ik hoop dat ze snel iets vinden bij je dochter want dan kunnen ze er iets aan doen. Hou je haaks!

M@rjan zei

Zorgen... veel sterkte met je dochter en ook met schoonvader! En succes met alle drukte in en om het huis.

Groetjes, Marjan

Aleida zei

Goed een update te lezen, ook al zit het niet allemaal mee. Sneu voor je dochter, al die pijn. En dan ook nog niet weten waar het van komt.
Sterkte met alles en een knuff voor je dochter.
groetjes,

martina's kaartjes zei

hmmmmmmmmmmmmmmmmmm ziet er wel heel lekker uit ! succes met de verdere onderzoeken,
grtjs, martina
x

Linda zei

Veel sterkte met je dochtertje, jeetje joh dat is erg naar voor jullie. Die wafels zien er heerlijk uit
groetjes Linda

Gerda Hartman zei

Jaimie wat een getob. Hopelijk snel betere tijden in het gezin. Groetjes aan je mama.

Marjolijn zei

Wat een drukte en sterkte met alles!
Misschien een tip, Iris heeft al tijden pijnklachten aan haar heup en soms andere gewrichten, geen arts wist wat het was en na 5 minuten bij de fysio was de diagnose al duidelijk: hypermobiele gewrichten. Misschien kan een fysiotherapeut wat voor jullie betekenen dus.

Groetjes Marjolijn

Michelle zei

Wat een drukte allemaal weer :( Veel sterkte met je dochter en schoonvader. Hopelijk komen er straks snel weer betere tijden voor jullie aan.

Liefs Michelle