dinsdag 4 september 2012

De eerste lesdag

Hallo allemaal, 

Dank u voor de support , wat lief van jullie !
De eerste dag échte les al, was al een succes en ze hebben beide héél goed hun best gedaan!

Hier een foto van hen tijdens de les rekenen,Onze zoon was 's avonds dan voor de eerste keer naar een nieuwe turnkring geweest, (ze wilden graag zelf veranderen van turnkring, nu zitten ze ook apart in lessen) hij zit nu bij alleen jongens van 12-16 jaar, maar als je dan een jongen van 15 jaar naast hem ziet staan, is drie jaar toch een verschil hé :-) Die van 15 jaar is al een échte gast hé, terwijl ééntje van 12 jaar , noch vlees, noch vis is hé :-) Maar ze zijn allemaal tof volgens onze zoon en hij heeft al vrienden , "ook al grotere hé mama" , zei hij :-)
Hij had zelfs met de grotere al vuistjes gedaan, ik dacht ok wat moet ik daarvan maken?? Hij deed voor, dat je met de knokels van je vuist tegen elkaar klopt als je iets goed hebt gedaan. Ze kwamen allemaal na anderhalf turnen bezweet buiten, dus ze hebben ze goed afgemat , missie geslaagd dus :-)

Groetjes, 

7 opmerkingen:

Kaatje zei

Succes weer met school!

groetjes,
Annika

M@rjan zei

Succes met de lessen! Zo te zien hebben ze het fijn in jouw klaslokaal.

Cards by Jol zei

wat zijn ze ijverig bezig.

groetjes jolande

corryskaart zei

hoi jaimie
toch heerlijk om je kinderen zo druk bezig te zien en leuk als ze zich in de avond kunnen afreageren in de sport,dat moet je als moeder veel goed doen!
groetjes van corry

Anita Meijer zei

Oh Jaimie ik begrijp nu pas dat jouw kinderen thuis les krijgen of zie ik dat verkeerd. Wat leuk om ze zo druk bezig te zien, en wat een leuk verhaaltje over je zoon met zijn "grote" vrienden hahaha.
Groetjes van Anita

Irene zei

Dat ziet er weer heel goed uit Jaimie en enig verhaal van je "grote/kleine" knul op de turngroep en de vuistjes, houden zo!!!!

Liefs, Irene

Michelle zei

Leuk dat hij het zo naar zijn zin had gehad op de nieuwe turnkring.
Succes met het aankomende schooljaar!