woensdag 10 oktober 2012

Rokje uit (al een oudere) Knippie

Hallo allemaal, 

Eerst wil ik jullie bedanken voor jullie vele en leuke reacties op mijn rijbewijs, mercikes !!!
Hier worden dan ook véél ritjes met de auto's gemaakt, wat is mijn leven er gemakkelijker op geworden met een rijbewijs op zak :-))

Ik heb wel heel weinig tijd over om creatief te doen, maar toch ben ik terug bezig met het leren van  kleren maken. Ik ben nu bezig met een patroon van een rokje uit de Knippie. Niet op de stof letten hoor, het is een proeflap hoor, maar indien het lukt, is het een rokje om binnen te dragen en maken we het in een mooie stof opnieuw. Ook moet ik mijn strijkijzer nog aanzetten, om de naden eerst glad te strijken voor ik verder eraan kan werken,..maar dat is voor als ik nog eens vijf minuten tijd vind.


Ook heb ik nog een kaartje klaar liggen, voor mijn nichtje die haar rij-examen gaat afleggen, normaal was het voor vandaag, maar mijn nichtje haar afspraak is verzet naar volgende maand, dus moet het kaartje hier nog even blijven liggen.

Groetjes, 

5 opmerkingen:

Joke zei

Hallo Jaimie
Heerlijk om nu zo op pad te gaan.Succes met het rokje ook dat is een leuke bezigheid.Groetjes Joke

marika zei

ooo,zelf kleren naaien,da's zeker al 10 jaar geleden voor mij. Heb al vaker gedacht om daar terug mee te beginnen zenne. Maar ja,nu nog tijd en energie vinden naast alle andere bezigheden he.
Ondertussen zal ik wel genieten van uw creaties. Dus doe maar vlug verder zodat ge het resultaat kunt laten zien

groetjes,Marika

Aleida zei

Mijn naaispulletjes liggen onder een meter stof! Leuk om dit ook te proberen. Succes.
groetjes,

Margo zei

Ziet er super uit zeg !
Heb ik altijd al willen leren !
Liefs
Margo

Michelle zei

Ooit wil ik ook nog zelf kleding gaan maken, maarja 101 hobbies hebben is een beetje veel he. Ik blijf maar bij het borduren en handwerken. Ik ben wel erg benieuwd hoe je rokje gaat worden!