donderdag 23 mei 2013

Thank You

Hallo allemaal, 


Mijn mama heeft van ons vorige week met haar verjaardag deze pot bloemen gekregen en nu wilde ik haar nog een kaartje maken en heb me dus laten inspireren door de bloemen en kleuren ervan.
De sketch van de kaart is een oudere, maar weet niet van waar, zo ook de stempelafdruk, gekregen, maar weet niet van wie, sorry. Ingekleurd met de derwenst, droge chalk, distressinkt, bloemen, knopen , touw gebruikt en voila.

Dit kaartje is voor mijn mama, omdat ze al heel de week 's avonds anderhalf uur op ons kindjes past, omdat mijn schoonvader al een week op de intensieve afdeling ligt en mijn ventje, mijn schoonmoeder en ik er elke avond samen heen gaan. De kindjes meenemen is écht geen slim idee, als volwassenen is het al een moeilijke afdeling om door te lopen. Dus daarom dit merci kaartje voor mijn mama'tje ! 

Mama , je bent een schat , kusjes en dikke knuffel !!!!!!!!!

Groetjes, 

10 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Wat een lief schattig kaartje heb je voor je moeder gemaakt als dank Jaimie, lief van je en ook heel lief van haar dat ze dat al de hele week iedere avond doet. Heel veel sterkte met je schoonvader.
Liefs van Anita

corryskaart zei

Hoi jaimie
Wat een prachtige kaart om je mamaatje te danken voor zoveel extra liefde,hopelijk komt alles weer een beetje goed zodat jullie allen weer in rust kunnen leven
Groetjes van corry

Irene zei

Mooie bloemen, lieve kaart en zo'n bedankje heeft je moeder dan ook wel verdiend hoewel ze het vast met liefde en plezier doet! Sterkte met je schoonvader Jaimie!!

xx Irene

cristel zei

wat een mooie bloemetjes en een mooie kaart heb je gemaakt en sterkte met je schoonvader
grtjs

Cindy zei

hallo
Dat ziet er prachtig uit
Sterkte met je schoonvader
Een dikke knuffel
Cinderella

Linda zei

Sterkte met je schoonvader en heel lief dat je moeder dan wil oppassen. Mooie kaart is het geworden
gr linda

Louise zei

Wat een lief kaartje heb je voor je moeder gemaakt, attent hoor. Heel veel met je schoonvader!.


gr.LOuise

jolanda zei

heel mooi kaartje en sterkte

Chris zei

Lief van je moeder dat ze wil oppassen terwijl jullie op ziekenbezoek gaan. Dan heeft ze wel zo'n mooi kaartje verdiend!
Dat is voor jullie een spannende tijd denk ik. Veel sterkte!

Riet zei

Wat is dit schitterend Jaimie.

Liefs Riet.